Weer thuis - Reisverslag uit Goor, Nederland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Goor, Nederland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: A/W

Blijf op de hoogte en volg fam

25 November 2006 | Nederland, Goor

Op vrijdag 24 november breekt dan onze laatste vakantiedag aan. Wilbert en oma ondergaan nog even een heerlijke massage, nog zwemmen naar het strand en dan alles inpakken. Een afscheidsdiner, potje pool en Twan blijkt winnaarsmentaliteit te hebben. Finn vindt alles mooi en wint volgens hem altijd. Met het busje gaan we naar het vliegveld van Lankawi met vertraging en een uurtje vliegen naar KLIA en haasten om onze vlucht naar Amsterdam te halen. Om 0600 uur nederlanse tijd komen we na een vlucht van 13 uur aan op vertrouwde Nederlandse bodem. Wat is het ook weer fijn om in Nederland ons thuis terug te komen en opa en oma Schreurs weer te zien. Wat was het mooi, indrukwekkend betoverd. Vol verwondering over datgene wat we mochten zien beleven en meemaken. We hopen dat het Twan en Finn beweegt om in de rest van hun leven de wereld te ontdekken.

Bijzondere momenten en uitspraken:

- Kees de hond heeft waterpokken
- Hang on Daisy
- Kuala Pumpur
- Zwempiloma
- Joekel van een Boom
- Handige Harry
- Golfterreinen
- groen groen groen
- schapen herten en koeien
- take away koffie
- geen bereik met de mobiele
- blote voeten
- enorme afstanden
- rommelige huizen van hout
- koeien aan het strand
- brievenbussen
- mooie scholen
- sympatieke mensen
- een geweldig mooi en ruimtelijk land.

fam

Op deze site vindt je allerlei reisavonturen van een jong gezin. Na onze reisavonturen naar Azie en Zuid Amerika zijn we na de komst van onze twee kinderen gewoon verder gegaan. In oktober en november 2006 vertrokken we naar Nieuw Zeeland en Maleisie. We hoopten met twee kleine kinderen in onze rugzak op een bijzonder ervaring. Een bijzondere ervaring was het met onze kinderen. Jullie kunnen daarover van alles lezen op onze site. In de zomer van 2007 vertrokken we richting Italie. Via Parma naar Umbrie en terug via het Iseo meer. Binnenkort vertrekken we naar Zweden om daar de scandinavische winter te beleven. Inmiddels zijn we ons ook weer aan het orienteren op de zomer van 2008. Jullie horen nog waar die reis naar toe gaat.

Actief sinds 21 Okt. 2006