Luieren - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu Luieren - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu

Luieren

Door: A/W

Blijf op de hoogte en volg fam

20 November 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington

Maandag ochtend vroeg op om de camper af te leveren en op tijd te zijn voor onze vlucht naar Auckland. Alle koffers konden al door naar Langkawi (Maleisie) dus dat is prima geregeld. Alleen onze instapkaarten voor de tweede vlucht konden nog niet worden uitgedraaid dus in Auckland ons gemeld bij de businessclass balie waar ze ons snel onze instapkaarten gaven omdat we met kinderen waren (wat zijn ze toch handig soms). Daarna 12 uurtjes vliegen naar KL. Daar aangekomen lekker slapen in een extreem luxe hotel op de luchthaven. Op Klia met een golfcarretje naar dit Hotel gebracht. Ook dit was weer een bijzonder avontuur. Na een extreem luxe ontbijt lekker nog even zwemmen en dan nog een klein uurtje naar Langkawi, op de relax stand en nagenieten van onze prachtige bijzondere belevenissen.

fam

Op deze site vindt je allerlei reisavonturen van een jong gezin. Na onze reisavonturen naar Azie en Zuid Amerika zijn we na de komst van onze twee kinderen gewoon verder gegaan. In oktober en november 2006 vertrokken we naar Nieuw Zeeland en Maleisie. We hoopten met twee kleine kinderen in onze rugzak op een bijzonder ervaring. Een bijzondere ervaring was het met onze kinderen. Jullie kunnen daarover van alles lezen op onze site. In de zomer van 2007 vertrokken we richting Italie. Via Parma naar Umbrie en terug via het Iseo meer. Binnenkort vertrekken we naar Zweden om daar de scandinavische winter te beleven. Inmiddels zijn we ons ook weer aan het orienteren op de zomer van 2008. Jullie horen nog waar die reis naar toe gaat.

Actief sinds 21 Okt. 2006