Steile straatjes - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu Steile straatjes - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu

Steile straatjes

Door: A/W

Blijf op de hoogte en volg fam

18 November 2006 | Nieuw Zeeland, Christchurch

Gisteren vanuit het prachtige Dunedin vertrokken richting Christchurch onze eindbestemming. Eerst nog " even " het steilste straatje van de wereld beklommen. Ook Twan en Finn die daarvoor een diploma ontvingen ( van opa en oma want niets is hier voor niets.) Daarna langs de Mouraki Boulders (ronde stenen op het strand) welke een grote toeristische attractie vormen. Wel apart hele mooie grote ronde keien op een stuk strand van 50 meter. Wel moesten drie personen droge kleren aan vanwege capriolen die werden uitgehaald op de gladde keien. Overnacht in een plaatsje zo,n 150 km van Christchurch. Nog even gezwommen in het plaatselijke zwembad, vleesje op de BBQ en lekker slapen maar. Vandaag aangekomen op de laatste top 10 camping in Christchurch. Met zwembad en speelhal dus de kinderen vermaken zich prima. Vanmiddag even gezwommen en naar het enorme winkelcentrum hier om de hoek geweest waar de kinderen een speelgoedje mochten uitkiezen. Net gegeten in de keuken van de camping en ma en anouk zitten even achter de computer terwijl pa en Wilbert de kinderen vermaken in de speelhal.
Morgen bezoeken we Christchurch en dan worden de koffers gepakt voor het vertrek naar Maleisie. Wanneer daar ook internetfaciliteiten zijn berichten we nog wel een keertje. Groeten van ons.

• 18 November 2006 - 13:28

Jorrit En Opa:

Kom maar gauw een keer terug,want Sinterklaas komt morgen al aan in Goor in de haven.
    Ik wil ook wel weer met Twan en Finn spelen Groeten van Jorrit

• 19 November 2006 - 10:39

Mirte & Wout:

Hoi, hoi... leuk dat jullie het zo moi hebben.. vandaag komt sinterklaas in Goor aan, met de stoomboot.. doei

• 21 November 2006 - 19:00

Puck En Mart:

Hoi, ik heb sinterklaas een handje gegeven en de groetjes gedaan van Twan en Finn
    doei

fam

Op deze site vindt je allerlei reisavonturen van een jong gezin. Na onze reisavonturen naar Azie en Zuid Amerika zijn we na de komst van onze twee kinderen gewoon verder gegaan. In oktober en november 2006 vertrokken we naar Nieuw Zeeland en Maleisie. We hoopten met twee kleine kinderen in onze rugzak op een bijzonder ervaring. Een bijzondere ervaring was het met onze kinderen. Jullie kunnen daarover van alles lezen op onze site. In de zomer van 2007 vertrokken we richting Italie. Via Parma naar Umbrie en terug via het Iseo meer. Binnenkort vertrekken we naar Zweden om daar de scandinavische winter te beleven. Inmiddels zijn we ons ook weer aan het orienteren op de zomer van 2008. Jullie horen nog waar die reis naar toe gaat.

Actief sinds 21 Okt. 2006