laatste 'loodjes' - Reisverslag uit Dunedin, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu laatste 'loodjes' - Reisverslag uit Dunedin, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu

laatste 'loodjes'

Door: A/W

Blijf op de hoogte en volg fam

17 November 2006 | Nieuw Zeeland, Dunedin

De laatste paar dagen heerlijk genoten van een lenteweertje. We hebben Dunedin verkend, een oorspronkelijk Schotse stad. Op bezoek geweest in cafeetjes en bij de Cadburry chocoladefabriek waar we konden zien hoe alle chocolade gemaakt werd. Vandaag zijn we op bezoek geweest op het Otaga schiereiland. Fenomenaal uitzicht, kleine steile weggetjes en een pracht van een kasteel bovenop. De tuinen bezocht waar Twan en Finn natuurlijk weer over de prachtige gazons banjerden. Prachtige doorkijkjes en vergezichten. De Pacific gloort aan de horizon. Op het schiereiland ook een excursie gedaan naar de geeloogpinguins, een zeldzame soort. Erg leuk om de pinguins in hun natuurlijke omgeving te zien. Vervolgens naar de albatrossen met hun 3 meter vleugel doorsnee 1 van de grootste vogels van de wereld. Op de terugweg naar de camping kwamen we vervolgens langs een weg waar we enkele stukken van de ijsberg konden zien, die enkele weken geleden vanuit Antartica richting Nieuw-Zeeland was gedreven. Grappig om te zien hoe opgewonden mensen kunnen raken van een brok ijs.
Daarna heerlijk geBBQd (lamsvlees natuurlijk!!), wijntje, zwemmen en slapen. Kus aan allemaal!

fam

Op deze site vindt je allerlei reisavonturen van een jong gezin. Na onze reisavonturen naar Azie en Zuid Amerika zijn we na de komst van onze twee kinderen gewoon verder gegaan. In oktober en november 2006 vertrokken we naar Nieuw Zeeland en Maleisie. We hoopten met twee kleine kinderen in onze rugzak op een bijzonder ervaring. Een bijzondere ervaring was het met onze kinderen. Jullie kunnen daarover van alles lezen op onze site. In de zomer van 2007 vertrokken we richting Italie. Via Parma naar Umbrie en terug via het Iseo meer. Binnenkort vertrekken we naar Zweden om daar de scandinavische winter te beleven. Inmiddels zijn we ons ook weer aan het orienteren op de zomer van 2008. Jullie horen nog waar die reis naar toe gaat.

Actief sinds 21 Okt. 2006