Pannekoeken - Reisverslag uit Punakaiki, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu Pannekoeken - Reisverslag uit Punakaiki, Nieuw Zeeland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu

Pannekoeken

Door: A/W

Blijf op de hoogte en volg fam

09 November 2006 | Nieuw Zeeland, Punakaiki

Vandaag vertrekken we door de bergen naar de Westkust van het zuidereiland. We zijn al bijna twee weken onderweg en genieten alleen maar. Het is zonnig maar waait hard. Mooie afwisselende natuur (Buller Park) met spannende eenrichting bruggen onderweg. Tussen de middag gestopt bij Cape Foulwind waar we de zeeleeuwen colonie bezoeken en naast de woeste golven tosti's eten. Toen toppen, dalen bochten (vlakland, wilde oceanen steile bergwanden) Onvoorstelbaar mooi. Bij de Pancake rocks in Punukaiki Pa en Ma weer getroffen. Na een strandwandelingen waar we schelpen hebben gezocht heerlijk uit eten geweest en vandaag weer verder naar de gletsjers.

• 10 November 2006 - 09:12

Nienke:

Alles goed hier. Weinig nieuws. Mooi om te horen dat jullie het fijn hebben.
    Wout vind het niet eerlijk dat Finn nog niet thuis is.

Groeten van ons

• 10 November 2006 - 16:35

Ilse:

Klinkt heel mooi, vooral nu het hier weer handschoenentijd is. We volgen jullie op de kaart. Mooi!
    Ilse

• 10 November 2006 - 19:29

Truus:

Hoi lieve luitjes.
    Fijn dat jullie zo genieten. Prachtige foto's. Kon ook niet missen!
    Wij gaan morgen naar Gran
    Canaria. Ook leuk. Geniet er lekker van, jullie hebben het verdiend.Doe Twan en Finn een knuffel van Truus sinasappel. liefs van Truus en Siem

• 10 November 2006 - 19:57

Ilse En Frederique:

We hebben net even op google map gekeken en we zien precies waar jullie zitten. Erg leuk om te zien. Mooi strand en veel groen in het achterland. We zagen ook dat jullie al precies een nachtje verder zijn. Het tijdsverschil is twaalf uur dus opstaan maar. Wij gaan lekker op de bank tv kijken en in slaap vallen. Fijne dag! Kusjes van Frederique en Ilse

• 11 November 2006 - 21:52

Mariel:

hallo lieve luitjes

Wij willen zo met jullie ruilen,heerlijk! Prachtige foto's. Vauit Goor geen nieuws wel koud. Wij zitten heerlijk voor de openhaard en hebben net een weekendje weg geboekt naar Antwerpen in december. geniet er nog van en de groeten aan je ouders. liefs John en Mariël

fam

Op deze site vindt je allerlei reisavonturen van een jong gezin. Na onze reisavonturen naar Azie en Zuid Amerika zijn we na de komst van onze twee kinderen gewoon verder gegaan. In oktober en november 2006 vertrokken we naar Nieuw Zeeland en Maleisie. We hoopten met twee kleine kinderen in onze rugzak op een bijzonder ervaring. Een bijzondere ervaring was het met onze kinderen. Jullie kunnen daarover van alles lezen op onze site. In de zomer van 2007 vertrokken we richting Italie. Via Parma naar Umbrie en terug via het Iseo meer. Binnenkort vertrekken we naar Zweden om daar de scandinavische winter te beleven. Inmiddels zijn we ons ook weer aan het orienteren op de zomer van 2008. Jullie horen nog waar die reis naar toe gaat.

Actief sinds 21 Okt. 2006