zuidwaards - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu zuidwaards - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van fam Schreurs - WaarBenJij.nu

zuidwaards

Door: A/W

Blijf op de hoogte en volg fam

05 November 2006 | Nederland, Amsterdam

Na een korte nachtrust om 08.30 gaan rijden. Prachtige rit door de bergen (koud!) met sneeuwtoppen. We passeren Desert Road, zeer de moeite waard. je waant je echt in een verlaten stuk woestijn. Op de kniepert met de benzine aankomen bij een benzine station waar vervolgens geen benzine geleverd is. Uiteindelijk 7 km verderop toch de tank vullen. Daarna lange wegen door de schots aandoend landschap met 1000 en schapen, koeien en herten.. Toen lange saaie wegen. Tussenstop bij een kinderboerderij. Lekker gezeten en gespeeld en doen verder. Het weer is niet bijzonder best. Bewolkt 15 graden en af en toe een bui. Aan het einde van de dag vinden we een mooie camping aan de Tasman zee ongeveeer 45 km van Wellington. Lekker even uitwaaien aan een woeste zee. In totaal hebben we al zo'n 1000 km gereden.

fam

Op deze site vindt je allerlei reisavonturen van een jong gezin. Na onze reisavonturen naar Azie en Zuid Amerika zijn we na de komst van onze twee kinderen gewoon verder gegaan. In oktober en november 2006 vertrokken we naar Nieuw Zeeland en Maleisie. We hoopten met twee kleine kinderen in onze rugzak op een bijzonder ervaring. Een bijzondere ervaring was het met onze kinderen. Jullie kunnen daarover van alles lezen op onze site. In de zomer van 2007 vertrokken we richting Italie. Via Parma naar Umbrie en terug via het Iseo meer. Binnenkort vertrekken we naar Zweden om daar de scandinavische winter te beleven. Inmiddels zijn we ons ook weer aan het orienteren op de zomer van 2008. Jullie horen nog waar die reis naar toe gaat.

Actief sinds 21 Okt. 2006